Találja meg az ízlésének legmegfelelőbb textíliát napellenzőjéhez! A kiváló műszaki minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a széles szín választékára is. 190 féle színű akril és poliészter textillel dolgozunk, hogy vevőink elvárásainak minél magasabb színvonalon tudjunk eleget tenni. Különböző napellenző típusainkhoz - könyökkaros napellenző, ollókaros napellenző, ablaknapellenző, veranda árnyékoló és gombaernyő - az alábbi textilválasztékot kínáljuk.

Tovább a színmintákhoz ⇒

A Soltis napháló anyagok a screen ablaknapellenzők legkedveltebb ponyvái, de beltéri rolettáknál is közkedvelt megoldás. Ezeknek a csúcsminőségű anyagoknak fontos előnye, hogy a remek árnyékolás mellett kiláthatóságot is biztosítanak. A ponyva fényzárásának mértéke a típusok megnevezésének megfelelően 86, 92  százalék. A Serge 600 anyagok szintén kiváló tulajdonságokkal bírnak és igen közkedveltek.

Tovább a színmintákhoz ⇒

Széles szín és típusválaszték az egyedi ízléseknek és alkalmazási területeknek megfelelően. Funkciója szerint lehet fényzáró, mely teljes sötétséget biztosít, vagy fényáteresztő, mely engedi a fény részleges beszűrődését. Alumínium pigment bevonatú textíliáink hatékonyan segítik a hő visszaverését.

Tovább a színmintákhoz ⇒

Az otthonához, irodájához legjobban illő anyag megválasztása nagyban felelős a helyiség hangulatáért. Ezért, minél bővebb anyagstruktúrájú és színskálájú kínálattal igyekszünk az Ön igényeinek megfeleni.

Tovább a színmintákhoz ⇒

Rengetegféle színű, csillogó vagy matt árnyalatú, sima, perforált vagy dőlt mintázatú lamellák.

Tovább a színmintákhoz ⇒

A redőny lamellák anyag szerinti két típusa a műanyag és az alumínium lamella. A magas minőségű extrudált, PVC granulátumból készülő műanyag lamella anyagában színezett. A hőszigetelő habbal töltött hengerelt alumínium lamellák felületét UV stabil lakkréteg védi. Széles színválasztékkal, faerezetű mintázatokkal állunk rendelkezésére!

Tovább a színmintákhoz ⇒

Bővülő színválaszték és megújuló formavilág a sávrolókhoz felhasznált textilek mintázatában.

Tovább a színmintákhoz ⇒

A lamellák speciális alumínium ötvözetből, különleges eljárással beleégetett festéssel készülnek, így szélsőséges időjárás esetén is ellenállók. A lamellák felülete lakkozott, színük a VSR színskála alábbi színeiben kapható. Egyedi RAL szín igénylése esetén, a lamellák felár ellenében átszinterezhetők.

Tovább a színmintákhoz ⇒

Ponyvás árnyékolóink szerkezete és lamellás árnyékolóink kerete az egyes típusoknál megjelölt alapszínekben, illetve felár ellenében a RAL színskála bármely színében elérhető. A választás megkönnyítése és a színharmónia megtalálása érdekében, kérem, tekintse meg a RAL színskálát:

Tovább a színmintákhoz ⇒

Árnyékőr
E-mail: info@arnyekor.hu
Mobil: 06-30-203-5956