Műanyag és alumínium redőnyeink a maximális belátásvédelem és sötétítés mellett egy plusz hőszigetelő réteget adnak az épületnek, ezáltal pénzt spórolnak meg Önnek.

Állványos napellenzők

Az állványos napellenzők a könyökkaros napellenzőink állványra szerelt változata. Az állványra két napellenzőt szerelünk melyeket kinyitva akár 70m2-es tér is lefedhető.

Könyökkaros napellenzőinket, és minden egyéb ponyvás árnyékolónkat magas UV álló, impregnált, kifejezetten napellenzőkre fejlesztett gombaölővel kezelt ponyvával szállítjuk.

Télikert árnyékolók

Speciális árnyékolók, melyek kifejezetten alkalmasak télikertek, felülvilágító kupolák, és nagyméretű tetőablakok árnyékolására.

Ablaknapellenzők

Ablaknapellenzőinket UV álló, impregnált, kifejezetten napellenzőkre fejlesztett gombaölővel kezelt ponyvával szállítjuk. Igény szerint a napellenzőt komplett tokozattal lehet ellátni, így óvva azt a külső természeti hatásoktól.

Pergolák

Exkluzív megjelenésű mobil ponyvás, vagy fém lamellás térfedések. A ponyvás pergolák tetőanyaga vízhatlan UV álló PVC, a lamellás árnyékolók tetőrendszere pedig extrudált alumínium lamellákból áll össze.

Dekoratív ipari jellegű fix lamellás árnyékolók. A homlokzati síkból kinyúlóan az üvegszerkezetek felé, vagy függőlegesen eléjük szerelve az épületbe jutó fény szabályozható, ezáltal a helységet a kellő fénymennyiséggel lehet ellátni.

Alumínium lamellás árnyékoló rendszer. A lamellák dőlésszöge tetszés szerint állítható, így Ön mindig a kellő napfénnyel láthatja el otthonát.

A mobil és fix oldalfedések térelválasztáshoz, valamint pergolák és teraszok lezárásához alkalmazható.

Árnyékőr
E-mail: info@arnyekor.hu
Mobil: 06-30-203-5956